Mijn administratiekantoor verzorgt

Verwerken van de administratie

Wij verwerken de administratie van A tot Z. We boeken je in- en verkoopfacturen in. Dit kan geheel geautomatiseerd door efficiënte software. Lever je nog steeds de spreekwoordelijke “schoenendoos” in? Ook dan ben je bij ons welkom.

Salarisadministratie

Heb je een bedrijf met personeelsleden? Geen probleem. Wij kunnen de complete salarisadministratie verzorgen. Dit wordt al gedaan voor €25,- tot 2 personeelsleden. Vanaf 3 personeelsleden is het tarief €12,50 per medewerker per maand. Dit is inclusief de verlofurenregistratie en de aangiften naar belastingdienst en pensioenfonds, etc.

Aangifte inkomstenbelasting

Wij zorgen ervoor dat je inkomstenbelasting op tijd ingediend wordt. Tevens kunnen we de IB-aangifte van je partner meenemen. We zorgen dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van alle fiscale voordelen waar je recht op hebt zodat je zo weinig mogelijk belasting betaalt. 

Aangifte omzetbelasting

De omzetbelasting zullen we eens per kwartaal voor je doen. Het kan zo zijn dat je maandelijks de OB-aangifte moet indienen of juist jaarlijks. Dit is allemaal geen enkel probleem

Opstellen van de jaarrekening

Wij stellen de jaarrekening op. Je kunt ook kiezen voor een winst/verlies rekening. Het verschil zit in dat een jaarrekening een uitgebreide winst/verlies rekening is. Een jaarrekening heb je nodig wanneer je een financieringsaanvraag doet of wanneer je een hypotheek aan wilt vragen.

Ondernemingsplan opstellen

Wanneer je start met een onderneming is het belangrijk dat je een ondernemingsplan hebt. Niet alleen om een prognose en doelstelling in kaart te brengen, maar kan tevens belangrijk zijn wanneer je een financieringsaanvraag doet. Wij helpen je hier graag mee.

Bedrijfsadvies

Ondernemers doen graag waar zij goed in zijn: ondernemen. Door ruim 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven, kennen wij alle ins- en outs van bedrijven en ondernemers. Hierdoor zijn we in staat processen te verbeteren door proactief advies te geven.

Rechtsvorm verandering

Als ondernemer kom je voor veel beslissingen te staan. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je vrouw gaat werken in je eenmanszaak of je wilt een eenmanszaak omzetten naar een BV. Wij kunnen voor jou een fiscale berekening maken en kijken of het interessant is om van rechtsvorm te veranderen.

BV opzetten

Sta je op het punt een BV op te zetten? Dan kom je voor vele keuzes te staan. Financiering, investeringen, subsidies etc. Wij staan je bij en zorgen voor een correcte afhandeling, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Netwerk

Ons kantoor heeft zich aangesloten bij een netwerk met ruim 60 kantoren. Hierdoor kunnen wij terugvallen op de expertise van de organisatie of een second opinion vragen bij 1 van onze collega’s. Wij hebben dus de kennis en kunde van een groot accountantskantoor, maar houden het persoonlijke en lage tarief hoog in het vaandel.

Starters

We weten maar al te goed waar starters tegenaan lopen. 9 van de 10 starters stoppen na verloop van tijd. Dit komt door te weinig begeleiding, wij hebben al meerdere starters geholpen om een gezonde en succesvolle onderneming te runnen.

Boekhouding ZZP / Eenmanszaken

De complete boekhouding voor zzp’ers een eenmanszaken verzorgen wij al voor € 79,- per maand. Kijk naar onze tarieven.

Boekhouding Eenmanszaken (o.a. detaillisten)

De complete boekhouding voor detaillisten doen wij al vanaf € 169,- per maand. Kijk naar onze tarieven.

Boekhouding Vennootschap onder Firma

De complete boekhouding voor VOF maken we in orde voor een tarief vanaf €199,-. Ga naar onze tarieven.

Boekhouding voor Besloten Vennootschap

De complete boekhouding voor een BV verzorgen we al vanaf € 249,-. Kijk snel naar onze tarieven.

Deze website is ontwikkeld door Arts To Leads On- en offline marketing voor administratiekantoren

administratiekantoor haren, administratiekantoor ten Berge
We handelen tevens onder de naam Cijfermeester. Voor meer informatie. Klik op het logo.
Wij krijgen onze klanten mede door deze partner